close menu
Spiegels

Interieurglas

Wij maken én plaatsen uw spiegel op maat

Uiterst precies maatwerk en snelle leveringen

In ons glasatelier in Melle bij Gent verwerken we niet alleen transparant glas, we versnijden en slijpen er ook spiegelglas. Dankzij onze bijzonder ruime voorraad (en dat in verschillende diktes) kunnen we uw spiegel op maat opvallend snel leveren.

Spiegels

Hoeveel toepassingen met een spiegel op maat kan u opnoemen?

Bij Van De Walle Glas leveren we maatwerk spiegelglas voor diverse verwerkingen. Enkele voorbeelden:

  • Volledige spiegelwanden voor woningen of winkelinrichting
  • Spiegelglas voor integratie in kastdeuren, (badkamer) meubels, deuren,…
  • One-way-vision doorkijkspiegels voor verhoorkamers of interieurtoepassingen
  • Matig of sterk weerspiegelend en inkijk beperkend glas voor gevels
  • Complete spiegelkaders maken we niet, maar het nieuwe glas om een gebroken spiegel te herstellen, kan u wel bij ons laten fabriceren.

Waarom we zoveel spiegels op maat leveren?

  • Spiegelglas van 3 mm tot 8 mm dikte hebben we standaard voorradig en kunnen we op afroep versnijden en slijpen. Grotere diktes kunnen we verwerken op bestelling.
  • Wij leveren ook bronskleurige spiegels en bronzen spiegels met grijze, blauwe,… schijn. Met bronzen spiegels kan de ruimte optisch vergroten en tegelijkertijd een eyecatcher van formaat in uw interieur integreren.
  • Zeker in ultra krasvaste en gechromeerde doorkijkspiegels (bijvoorbeeld de Mirastar® spiegelwanden voor verhoorkamers) hebben we een bijzonder expertise opgebouwd.
  • Plaatsers, meubelmakers en doe-het-zelvers kunnen maatwerk spiegels laten leveren, maar we beschikken ook over eigen plaatsers als u de installatie liever uitbesteedt.
Spiegels

Wie gaat uw spiegel plaatsen?

U bent…

We komen uw maatwerk spiegel en de nodige bevestigingshaakjes aan huis leveren en/of afhalen. Vraag ook gerust naar extra uitleg en onze handige plaatsingstips!

Onze plaatsers verzorgen de opmeting en de plaatsing van uw spiegel op maat. Ook een verborgen ophanging (zwevende plaatsing) zonder zichtbare bevestigingen is mogelijk.

Vraag zeker naar onze doorverkooptarieven voor maatwerk spiegels en bevestigingsmaterialen en de mogelijkheden voor directe en neutrale leveringen bij de eindklant.

Spiegels

Klaar om uw blik en uw interieur te verruimen?

Op zoek naar een betrouwbare leverancier en/of plaatser voor spiegels? Dan is meer informatie en een vrijblijvende prijsofferte opvragen bij Van De Walle Glas zeker geen slecht idee! Maatwerk spiegels zijn namelijk een van onze specialiteiten en dat vertaalt zich in uitzonderlijk vakwerk, snelle leveringen en uiterst competitieve prijzen.