close menu
Glazen wanden en balustrades

Interieurglas

Bij Van De Walle kan u elk type glazen wand laten maken

Graag meer privacy, zonder in te boeten op ruimtegevoel?

Een glazen scheidingswand, een glazen balustrade voor uw terras of een vaste glazen wand laten maken voor een andere toepassing? Bij glasbedrijf Van De Walle uit Melle bij Gent zit u goed.

Wij fabriceren namelijk allerhande glazen wanden in eigen atelier en doen dat volledig op maat van uw plannen en wensen. Zowel qua afmetingen, afwerkingen als glassoorten heeft u heel wat keuze om een glazen wand te laten maken die aan al uw verwachtingen beantwoordt.

Glazen wanden en balustrades

Enkele voorbeelden

  • Vaste glazen scheidingswanden in vlakke glasplaat
  • Verrijdbare glazen wanden volgens het schuifdeurprincipe
  • Glazen balustrades voor terrassen en gevelafwerking met onderhoudsvrije RVS of aluminium frames

Nog wat opties toevoegen?

  • Glazen wanden en balustrades maken we steeds in veiligheidsglas om maximale bescherming te garanderen bij glasbreuk. In functie van de locatie waar u de glazen wand gaat plaatsen, kan u echter wel diverse andere technische aspecten aan het glas laten toevoegen. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor extra isolatie, inbraakwerend glas, zonwerende beglazing, zelfreinigend glas,…
  • Ook qua kleuren zijn er heel wat keuzemogelijkheden. Behalve standaard transparant glas, kan u ook opteren voor gekleurd glas (dmv kleurfolies), glas met spiegeleffect, one way vision glas, opaal, mat of gezandstraald glas. Zelfs een logo of tekst op het glas voorzien is perfect mogelijk.
Glazen wanden en balustrades

Kent u ook deze specials al?

Heet u wel zonwering nodig om overmatige lichtinval en inkijk tegen te gaan, maar liever geen lamellen die u voortdurend moet afstoffen of bijregelen telkens ze niet gelijkmatig openen? Dan is deze glazen wand met geïntegreerde lamellen of plissé precies wat u zoekt. De lamellen zitten namelijk tussen 2 glasplaten vervat, waardoor ze stofvrij, ongehinderd en visueel gelijkmatig geopend en gesloten kunnen worden.

De Priva-Lite® wanden zijn erg praktisch om privacy te creëren in kantooromgevingen en badkamers wanneer u dat wil. Een druk op de knop volstaat om de glazen wand transparant en doorzichtig te maken of lichtdoorlatend maar niet doorzichtig (mat effect). De witte of gekleurde kristallen die in de dubbele beglazing verwerkt zitten, veranderen immers van koers onder invloed van elektriciteit en laten zodoende wel of geen inkijk toe.

Meer lezen over deze slimme oplossing?

Glazen wanden en balustrades

Wie gaat uw glazen wand plaatsen?

U kan een glazen wand laten maken en die zelf installeren of onze plaatsers inschakelen om de installatie voor u te verzorgen. Aan u de keuze.

Glazen wanden en balustrades

Curieus naar de mogelijkheden en het prijskaartje?

Stuur ons een bericht via het contactformulier op deze website om een vrijblijvende prijsofferte voor een glazen wand op maat en/of plaatsing aan te vragen.