close menu
Spatwanden

Interieurglas

Een glazen spatwand in de keuken? Dat is knap én praktisch!

Glazen spatwanden en werkbladen

Wil u een glazen spatwand laten maken voor uw keuken of is een glazen werkblad net die blikvanger die u zoekt? U bent zeker niet de enige! Glas is erg gegeerd als afwerkingsmateriaal in keukens en daar zijn verschillende goede redenen voor.

  • Glas is een relatief gemakkelijk en snel te bewerken materiaal waardoor uiterst precies maatwerk mogelijk wordt.
  • De afwerkingsmogelijkheden qua kleuren en transparantie zijn ronduit eindeloos.
  • Ook qua technische prestaties kan u met glas alle kanten uit. U kan zelfs meerdere specifieke eigenschappen in 1 glasplaat laten verwerken.
  • Ook naar onderhoud toe is glas een dankbaar materiaal. Aan ontvettende reinigingsproducten en een spons heeft u doorgaans voldoende om het glas te reinigen.
Spatwanden

Onze kwaliteitsgarantie

  • Voor gekleurde glazen deuren zullen we doorgaans een gekleurde folie gebruiken die in het gelaagde veiligheidsglas wordt verwerkt. Bij glazen spatwanden voor keukens kiezen we echter voor gelakt glas. Hierbij wordt de gelakte zijde beschermd door het glas waardoor krassen, vlekken en verkleuringen vermeden worden en 100% kleurvastheid gegarandeerd blijft.
  • Het gelakte glas wordt eveneens thermisch gehard. Daardoor wordt de glasplaat aanzienlijk versterkt (= veiligheidsglas), maar ook hittebestendig. Uw glazen spatwand zal dus ook de hoge temperaturen van uw kookfornuis moeiteloos weerstaan.

Laat uw creativiteit de vrije loop!

U hoeft zich echt niet in te houden als u ons uw gedroomde glazen werkblad of spatwand beschrijft. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. In gelakt glas kunnen we alle RAL-kleuren aanbieden en ook qua afmetingen, vormen en technische eigenschappen zijn er ontzettend veel opties.

Vergeet u ook niet door te geven waar in de glasplaat eventuele uitsparingen voor de stopcontacten moeten worden voorzien? Ook die kunnen we dan vooraf heel precies uitslijpen voor we ook de glasranden nauwkeurig afwerken.

Spatwanden
Spatwanden

Ook plaatsing nodig?

Wil u een glazen spatwand of werkblad op maat laten maken en die ook laten plaatsen? Geen probleem, want we beschikken over een ervaren plaatsingsteam om deze klus te klaren.

Onze plaatsers komen in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Brussel ter plaatse voor opmeting en/of plaatsing van onze glascreaties en doen dat zowel voor rechtstreekse klanten als in onderaanneming voor bijvoorbeeld keukenbouwers. Al is ook levering zonder plaatsing perfect mogelijk.

Spatwanden

Laat u verrassen door ons vakmanschap én door onze straffe prijzen

Graag een vrijblijvende offerte? Even een bericht sturen met uw voorkeuren, afmetingen en/of foto’s volstaat om er snel eentje in uw mailbox te zien verschijnen. Of maakt u liever een afspraak om uw plannen in onze showroom te komen bespreken? U bent van harte welkom!