Glazen deuren

Een maatwerk glazen deur laten maken en plaatsen? Dat kan ook!

Eén adres voor uw glazen deur(en) op maat

Of u nu een klassieke scharnierende deur zoekt of een glazen schuifdeur, bij Van De Walle Glas kan u uw glazen deur laten maken helemaal naar ontwerp en volgens uw persoonlijke wensen laten maken. We fabriceren de gelaagde of geharde glasplaat, voorzien de nodige boringen in het glas en leveren ook de bevestigingsmaterialen en geleide systemen. Of vertrouwt u ook meteen de volledige plaatsing aan ons toe? Dat kan namelijk ook en zo heeft u slechts 1 partner nodig voor uw glazen deur op maat.

Altijd veiligheidsbeglazing

Een deur kan wel eens te onzacht gesloten worden met glasbreuk tot gevolg en niet iedereen heeft een gesloten glazen deur tijdig opgemerkt wat pijnlijke letsels kan veroorzaken. Net daarom kiezen we voor glazen deuren altijd voor gelaagd of gehard veiligheidsglas. Bij glasbreuk zal gehard glas namelijk uiteenvallen in verschillende relatief onscherpe stukjes, bij gelaagd glas blijven de scherven aan de folie kleven en zo wordt het risico op verwondingen aanzienlijk verkleind.

Hoe zal uw deur eruit zien?

Zowel in particuliere woningen als in kantoorgebouwen en winkelpanden is esthetiek even belangrijk als veiligheid, bedrijfszekerheid en duurzaamheid. Bij Van De Walle glas kan u een vrij standaard uitziende glazen deur laten maken, maar evengoed een unieke en gepersonaliseerde versie door een of meerdere van onderstaande opties te combineren:

  • Transparant of liever mat, opaal of gezandstraald glas?
  • De klassieke uitstraling of toch liever een aparte glaskleur?
  • Of graag een subtiele weergave van uw bedrijfslogo of tekst?
  • Ook qua vormen, afmetingen en bevestigingssystemen is bijna alles mogelijk!

Hoe zit het met de plaatsing?

Bij Van De Walle Glas heeft u de keuze. U kan een glazen deur op maat bestellen en die zelf installeren, ze laten plaatsen door een vakman van uw keuze of beroep doen op het Van De Walle plaatsingsteam. Vergeet u dus niet om bij uw offerte aanvraag te vermelden welke optie u verkiest en/of u ook bevestigingsmaterialen of geleide rails nodig heeft?

De deuren van onze showroom staan altijd open!

Wil u een glazen deur laten maken op maat, maar eerst nog wat inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze kantoren in Melle bij Gent! In ons productieatelier hebben we een kleine showroom voorzien waar u verschillende realistische voorbeelden van maatwerk glazen deuren kan komen bekijken en testen.