close menu
Interieurglas

Interieurglas

Interieurglas op maat nodig?

Glas op maat laten maken of gebroken glas laten herstellen?

Bij Van De Walle Glas beschikken we over een eigen atelier uitgerust met alle nodige machines en apparatuur om glas te bewerken. Daardoor kunnen we exterieurbeglazing en interieurglas op maat maken voor zowat alle denkbare doeleinden. Geheel naar uw wensen en voorkeuren, volgens plan of volgens een technische bestekomschrijving fabriceren wij maatwerk glascreaties voor nieuwe structuren of glasherstellingen.

Dat we over een eigen glasbewerkingsatelier beschikken, is bijzonder praktisch. Behalve snelle leveringen kunnen we namelijk ook snel en correct advies garanderen. Onze backoffice en adviseurs kunnen immers onmiddellijk en permanent overleggen met de uitvoerende glasbewerkers om de haalbaarheid en technische mogelijkheden van elk project uiterst nauwkeurig te bepalen.

Interieurglas

Wij maken onder meer interieurglas op maat voor…

Doordat we in ons atelier in Gent (Melle) verschillende glassoorten kunnen verwerken, zijn de potentiële toepassingsgebieden van onze glasproductie ronduit eindeloos.

Hoeveel glasplaten we al hebben gemaakt? We zijn de tel al jaren kwijt.

Benieuwd hoe onze glascreaties eruit zien na plaatsing? Blader gerust even door enkele van onze realisaties en doe inspiratie op voor uw eigen project.

Interieurglas
Interieurglas

U zoekt een glasleverancier voor een ander project?

Bij Van De Walle Glas kunnen we quasi elk glasproject aan. Aarzel dus zeker niet om ons te laten weten waarvoor u glas op maat nodig heeft en onze mogelijkheden en tarieven te ontdekken.