close menu
Glasbewerking & herstellingen

Glasbewerking

Eén adres voor al uw glas op maat

Eigen atelier

Dat we over een eigen glasbewerkingsatelier beschikken, is ontzettend praktisch. We kunnen immers glas op maat snijden, slijpen, graveren, uitsparen en herstellen in eigen huis. Dankzij dit in-house atelier, onze bijzonder ruime voorraad glasplaten en spiegels en ons uitgebreid machinepark kunnen we bovendien snelle leveringen, precies vakwerk en correct advies garanderen.

Onze glasbewerkers staan namelijk permanent en voortdurend in contact met onze verkoopafdeling.

Welke glasbewerkingen onze machines zoal aankunnen?

Geen maatwerk glasproject is onmogelijk voor Van De Walle Glas en dat bewijzen onze talloze referenties. Behalve de klassieke glazen ramendeuren en scheidingswanden hebben we over de jaren heen immers ook al heel wat speciale projecten gerealiseerd.

Niet alleen de afmeting van de glasplaat, maar ook de vorm ervan kan u zelf bepalen. In ons atelier kunnen we namelijk zowel manueel als machinaal glas op maat snijden.

Om een nette afwerking en maximale veiligheid te verzekeren, worden ook de glasranden netjes afgewerkt. De glasranden kunnen recht, schuin, bol, afgerond of gepolierd afgewerkt worden.

Ook de nodige boorgaten en uitsparingen voor klinken, kraanwerk of bevestigingen worden op voorhand voorzien. Zelfs vingergleufjes om schuiframen gemakkelijk te openen zijn mogelijk.

Tekeningen, uitsparingen en gravures voor bijvoorbeeld bedrijfslogo’s worden door onze CNC-machine aangebracht. Vooral bij de productie van glazen deuren wordt CNC vaak toegepast.

Glasbewerking & herstellingen

U wil gebroken glas laten herstellen of uw ruiten laten vervangen?

Is uw glazen deur gebarsten, het glazen tafelblad stukgesprongen of is uw kunstkader of lamp gevallen? Bij Van De Walle kan u terecht om allerhande glas op maat te laten maken zodat u uw favoriete interieurstukken kan herstellen.

Ook gebroken ruiten en/of volledige ramen kan u bij ons laten vervangen. We verzorgen een tijdelijke afscherming (indien nodig), een correcte opmeting, maatwerk productie en de plaatsing van de nieuwe ruiten. Ook voor raamrenovaties heeft u met Van De Walle 1 contactpersoon voor het hele project.

Ook voor de plaatsing kan u op Van De Walle rekenen

Bij Van De Walle Glas kan u niet enkel terecht om glas op maat te laten maken, maar ook voor de installatie ervan. We beschikken immers over een eigen plaatsingsteam dat in Antwerpen, Brussel, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen de baan op gaat om onze glascreaties te installeren. Dat doen ze zowel voor rechtstreekse projecten bij de eindklant, maar evengoed in onderaanneming voor keukenbouwers, aannemers, interieurarchitecten en zo meer. Al kan u ook glas op maat laten maken en leveren om nadien zelf te installeren. De keuze is aan u.

Glasbewerking & herstellingen
Glasbewerking & herstellingen

Heeft u een maatwerk glasproject in gedachten?

Wat we voor uw project kunnen betekenen en welke tarieven we hanteren? Dat kan u snel ontdekken door ons te contacteren en een vrijblijvende afspraak, advies of een gratis prijsofferte aan te vragen.