close menu
Buitenbeglazing

Buitenbeglazing

Denkt u bij buitenbeglazing ook spontaan aan raamglas?

U zoekt exterieur beglazing voor…?

Isolerende beglazing voor ramen is zonder twijfel de gekendste toepassing van buitenbeglazing, maar zeker niet de enige. Bij Van De Walle Glas maken we bijvoorbeeld ook exterieur beglazing op maat voor gevelbekleding, dakafwerking en zowat elke andere denkbare toepassing die creatieve architecten kunnen verzinnen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en dat geldt ook voor de technische prestaties van de diverse glassoorten die we verwerken.

Enkele specials

We maken niet alleen buitenbeglazing waarbij vooral de technische prestaties centraal staan, maar ook esthetische glasoplossingen voor specifieke toepassingen.

Ook onderstaande types exterieur beglazing worden op maat gefabriceerd en ook hier kunnen diverse interessante en praktische technische eigenschappen aan het glas worden toegevoegd.

Buitenbeglazing

Enkel of dubbel glas voor monumenten

Voor renovatie van geklasseerde monumenten zijn doorgaans gewelfde glasplaten met een dikte van 3 à 4 mm en aangepaste siliconen nodig. Deze beglazing kunnen wij volledig op maat maken en er zelfs meteen moderne technologieën voor verbeterde technische prestaties in verwerken.

Zo wordt het historisch karakter bewaard én een duurzame en praktische oplossing gegarandeerd. Ook de plaatsing van dit glas kan u aan ons toevertrouwen.

Reglit gevelbeglazing

Een gevel of scheidingswand in Reglit profielglas valt altijd op. De 6 à 8 mm dikke en U-vormige glasdallen creëren een bijzonder en opvallend hedendaags effect. Reglit beglazing is verkrijgbaar in standaard heldere uitvoering of in een gematteerde crepi versie en in verschillende kleuren.

U kan de Reglit profielbeglazing dus helemaal afstemmen op de stijl van het pand. Meer privacy en de unieke lichtdiffusie binnen zijn ook typische kenmerken van Reglit beglazing.

Buitenbeglazing
Buitenbeglazing

Of toch raambeglazing op maat nodig?

Wil u uw ramen vervangen met het oog op betere isolatie en een lagere energiefactuur? Ook dan kan u voor uw buitenbeglazing op Van De Walle Glas rekenen. Wij leveren namelijk ook ruiten op maat in dubbel, driedubbel of extreem isolerend hoogrendementsglas.

Behalve voor maximale thermische isolatie, kan u ook voor diverse interessante extra opties kiezen voor de beglazing. Wat denkt u bijvoorbeeld van bijkomende akoestische isolatie, meer privacy dankzij een spiegeleffect of ultra praktisch zelfreinigend glas?

We beschikken over eigen plaatsers en die komen in regio’s Antwerpen, Brussel en Oost- & West-Vlaanderen ook ter plaatse om uw ramen op te meten, te plaatsen of te vervangen.

Buitenbeglazing

Graag een prijsindicatie voor buitenbeglazing op maat?

Vertel ons alles over uw plannen om een richtprijs voor maatwerk buitenbeglazing te ontvangen of maak meteen een afspraak voor raamopmeting.